Tunnisteet

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Vatsani jännittää

Liskoni ei ole vielä jättänyt minua rauhaan. Olen rauhaton, vatsani on jännitynyt, samalla uupunut, kehooni on tulluta taas kerran virus, joka tyhjentää energiani.

Tiedän että virus iskee minuun usein kun teen tain en ehkä tee, vaan analysoin liikaa ja yritän liikaa olla rento. Kehoni sanoo stop. No nyt on stop, tunnen sisälläni jännitystä, rauhattomuutta, olen ärsyyntynyt, lyhytpinnainen.

Haluan ulos liikkumaan, saamaan raitista ilmaa, kuitenkin tiedän että uuvun heti ulkona. Kurkkuni on kipeä, ihoni on rutikuiva, hiukseni ovat koko ajan ihan rasvaset ja sähköisrt vaikka käyn suihkussa.

Kehoni reagoi johonkin, en tiedä mihin, olen tympääntynyt. Eheyteni tuntuu menevän ympyrää, miten katkaisen sen, mitä voin tehdä eri lailla, ajatella eri lailla, muuttaa selkäytimessä olevat tavat tai aivoissa ohjeilmoidut tavat, grr.

Nojoo, tiedän että kirjoittaminen auttaa, sen takia puran tämän tänne, meditaatio auttaa myös, ei vaan huvita.

Samalla elämässäni tapahtuu kaikenlaista ihanaa, mahtavat airbnb vieraat, eilen tehtiin aarrekarttoja parin ystävättären kanssa, meilla on todella hauskaa, juteltiin kaikenlaista. Tytär oli eilen käymässä, kivaa. Töissä on kivoja aisoita, vaikka tulevien parin viikon aikana ei mitään keikkoja, se rassaa tietysti, vielä löytyy venytettyjä laskuja, ja se jos jotain pännii, vaikk tiedostan että tämän hetkinen tilanne on paljon valoisampi kuin pari vuotta sitten. Miksi sitten stressaan.

Toivoisin että rahatilanteeni olisi jo niin hyvä että aina löytyisi rahaa kun laskuja pitöisi maksaa. Olen liian kauan ollut tiukoilla, nyt hermostun pienestäkin, iroonista miten se menee näin, kun sen pitöisi mennä ihan toiseen päin, pitäisi olla huojentunt että jotenkin aina löytyy rahaa. Ehkä se on se palapelin tekeminen joka rassaa, jos maksan puolet tästä nyt, soitan, ilmoitan että loput toivottavasti viikon sksällä, sitten olinkin unohtanut tämänkin , ja ah, puhelinlaskusta tuli muistutus. Miten kauan ennenkuin landelta menee sähköt, jne.....  väsyttävää.

Toivottavasti tämä paperille ruikuttaminen helpottaa olotilani, luultavasti, kiitos siitä 😁❤

Ei kommentteja: