Tunnisteet

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Lynchausfiilis

Metoo , vimed, memyös,

Minun on vaikeata lukea siitä miten otetaan esiin jotkut ja lynchataan. Siitä seuraa pelon kautta opettamista.

En kannusta sitä.

Miten näin vanhoja ja niin pitkään patriarkaallisessa ihmiselämässä ollut käyttäytymisiä voi muuttaa nopeasti. Ei ainakaan lynchaamaalle.

En usko että kukaan syntyy ilkeänä tai sadistisena. Kyllä näille ihmisille on tehty jotain jossain vaiheessa elämää joka rikkoi niitä ja alkavat tehdä samaa tai vastaavaa toisille, kuin muuta ei osata, sekä se että monet eivät edes tiedosta, kuten narssisstisuus, että tekevät väärin.

Itse ymmärrän että kannan paljon varsinkin vanhemmistani opittuja käyttäytymisiä mutta myös tietysti ympäristössä.

Melkein kaikkialla missä on työhierarkia käytetään valtaa ja tehdään pahaa niin kuin on opittu, myös kotona on hierarkia ja se siirtyy eteenpäin lapsille. Useimmiten sitä ei edes tiedosta koska ei ole tiennyt muusta.

Onneksemme mailmassa on vielä järkeviä, kilttiä, maanläheisiä jotka tietävät mikä on oikein ja väärin ja mikä on hyväksi ihmisille.

Niitä kun on ollut tarpeeksi ympärillä niin saa mahdollisuuden valita minkä tien ottaa. Joskus, kuten minulla, joka ei tiennyt mitä kannoin, niin se tuntui kipeältä kehossa ja pään sisällä oleva konflikti oli valtava.

Onneksi nykyään meillä on paljon parempi tieto henkisen hyvinvoinnin korjaamisesta.

Nyt tiedän miten tärkeätä se on katsoa sukujeni kantaumuksia joista kuulen ja kysyn vanhemmasta polvesta. Näen taakkani paremmin kun näen sen ketjun mistä se tulee. Lapseni ovat myös auttaneet minua näkemään itsessäni väärät käytökset. Se on taas paljon vaikeampi myötää omille lapsille että tekee vääriin. Vielä opettelen, olen oppinyt pyytämään niiltä anteeksi. Näen tietysti niissä sellaista mitä olen ketjusta niille opetaanut ja sekin avaa silmiäni.

Tämä, ja hyvä terapia jossa käytetään vanhaa hyvää terapiaa joka on käytetty ihmiskunnan alusta saakka yhdistetty uusiin menetelmiin ovat ainakin korjanneet minussa paljon.

Toivon että kaikki uhrit mutta myös tekijät saisivat osan tästä terapiasta niin elämä muuttuisi vielä nopeammin paremmaksi.

Jätetään lynchaamiset, nyrkit, viha jo kosto, nämä syövät ihmisenergiaa turhaan.

Olen onnekas, olisin toivonnut vanhemilleni enemmän apua ❤


Ei kommentteja: