Tunnisteet

perjantai 12. huhtikuuta 2019

Perjantai teksti

Istun taas liikkeessäni, ikkunat ovat puhtaat ja liikkeen sisällä olen tehnyt vähän muutoksia. Nyt ikkunan edessä on pöytä täynnä uusia vegekeittoja, näyttää hyvältä.

Vähän yli kuukausi laitoin ikkunaan uusi lappu missä uskalsin laittaa mainoksen korttitulkinnastani. 10-15 min 10€. Tänään tuli ensimmäinen asiakas. Mahtavaa ! Hän oli tosi iloinen, tykkäsi, sanoi että tämä oli paras päätös pitkään aikaan tulla sisälle liikkeesseenni tulkintaan, se oli johdatus.

Ester, tettiläiseji oli viimeistä päivää tänään. Kun kysyin mikä oli kivointa täällä niin seoli että sai viedä ystäväni Stella beaglesin ulos lenkille. En ole ihan varma mitä koulu sanoo tällaisesta Tettityöstä mutta ihan sama. Hän tykkäsi laittaa ruokaa myös, se kuuluu taas työhöni.

Kohta tulee nuoriso syömään. Kalle, nuorin lapsistani, tulee melkein joka viikko ystäviensä kanssa tänne syömään. Määrä on 3-8 nuorta, ihan hyvän kokoinen ryhmä. Ovat kohta tulleet kahden vuoden aikana. Aina yhtä mukavaa.

Allergia on kyllä se mitä minulla on. Väsyttää aivan valtavasti, viime yönä nukuin yli kymmenen tuntia, olin ottanut Heinixin, ainakaan ei ollut enää kurkku kipeä.

E

Ei kommentteja: