Tunnisteet

torstai 4. tammikuuta 2018

Toissa yönä oli täysikuu. On helppo syyttää tuntemuksia johonkin.  Mutta joskus on vaan niin kipeä, väsynyt ja vihainen.

Eikö tämä koskaan lopu !

Toissa yönä heräsin varmasti 15 kertaa, kehoni särki joka paikasta, vaikka eniten kädet, jalat ja etureidet kihelmöivät. Oli pahoja unia,  mm isoja kivilohkareita joita yritin siirtää ja työntää pois. Päänsärkyä

Onneksi eilinen työpäivä oli hiljainen. Minulla oli nuorin kummipoikani yökylässä ja herätessäni aamulla oli mukavaa kun oli seuraa, pelattiin sikapeliä, lähdettiin ensin aamiaselle Regattaan, sitten tukkuun.

Tavallinen arki ystävineen, lapsineen, airbnb vieraineen auttaa tosi paljon. Saat tehdä ja olla mukavien ihmisten parissa, keho ja mieli rentoutuu. Seraavana yönä voit ottaa kiinni yövajeen kuten minä juuri tein viime yönä. Olen nukkunut noin 10 tuntia, heräsin jokunen kerta, laitoin silloin soittamaan rentouttavaa meditaatiota youtubista. Nukahdin heti uudestaan.

Täytyy vain löytää ne itselleen sopivat temput. Kädet särkevät vielä vähän ja etureidet kihelmöivät myös , sen kanssa pystyn eläämään

Ei kommentteja: